Minden évben felüti a fejét egy-egy újabb irányzat, egy divatos torta, vagy fő stíluselem a csokrokban, idén sincs ez másképp. Ma 2013-as trendeket gyűjtöttük össze nektek, csemegézzetek, már nincs sok idő hátra a szezon kezdetéig! :)
Kezdjük a sütikkel, ezen belül egy hatalmas tavalyi slágerrel, amely nem hagyja magát; egyszerűen tarol. Bizony, ez a macaron. A falatnyi édesség variációs lehetőségei szinte végtelenek és lehetetlen neki ellenállni..
De ha már az édességekkel kezdtük, ne is térjünk le az útról, hiszen nem maradhat említés nélkül a szezon másik sztárja, a cupcake-torta. Akár húszemeletes is készülhet belőle, szabadon variálhatóak a színek, ízek, a legózás tortával is megunhatatlan. :)
És hol lehetne a legjobb helyen egy torta, ha nem a cukorka bárban? A tavalyi őrület idén is folytatódik, megunhatatlan a téma, nyalókák, cukrok, kerek és egyenes, édes és savanyú, chilis és csokis. Összefut a szátokban, ugye?
Candy-bar pedig nem létezik limonádé nélkül, abszolút sláger, a legnépszerűbb témák egyike..
Nos, túl cukorfalván nézzük a virág trendeket, idén a homogén, természetes, dús csokrok a menők. Lehet rózsa, orchidea, calla vagy pünkösdi, a középpontban a virág kirobbanóan természetes szépsége áll.
Ugyanezt a vonalat képviselik a natúr, friss dekorációs elemek, a nyers kérgekből, duzzadó zöldekből álló asztaldíszek és virág kompozíciók, sallangok és felesleges kiegészítők nélkül.
Benneteket melyik téma inspirál a legjobban? Back to nature, vagy maradnátok a klasszikus stílusnál?